Een halve eeuw betrokken!
Lions Oldenzaal
Samen dienen wij
Internationaal
Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel
Lions Oldenzaal
Een halve eeuw betrokken

Lions Oldenzaal ondersteunt lokale goede doelen.

 

Lionsclub Oldenzaal is een serviceclub waar vriendschap, gezelligheid hand in hand gaat met iets doen voor de lokale samenleving.

Dit “iets doen” varieert van fondsenwerven tijdens de jaarlijkse Haringparty tot het praktische ondersteuning bieden bij een jaarlijkse dag voor MS-patiënten in onze regio en het organiseren van allerhande activiteiten op Koningsdag.

ANBI: “Het verwerven van fondsen en die uitsluitend aan te wenden voor de financiering van ANBI-projecten. Deze worden gedurende het jaar bij besluit van de “Lionsclub Oldenzaal” vastgesteld en voorts al hetgeen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of dat bevorderlijk kan zijn mits passend binnen de ANBI-doelstellingen”. Aanvragen voor financiële ondersteuning kunnen worden gedaan door het formulier aan de onderkant van deze pagina in te vullen en te versturen.

Procedure voor het verkrijgen van ondersteuning.

  • De Aanvraag voor financiële ondersteuning wordt beoordeeld aan de hand van een aantal criteria waaronder:
  • -het lokale- en éénmalige karakter van de aanvraag.
  • -De hulpvraag betreft activiteiten die buiten de reguliere budgetten vallen en niet door betaalde professionele vakkrachten kunnen worden uitgevoerd.

Voordat wij besluiten om een aanvraag te honoreren, wordt deze beoordeeld door het bestuur van het Lions Fonds, dat advies uitbrengt aan de hand van gestelde criteria.

Op basis van het advies besluiten de leden van de Lionsclub Oldenzaal over honorering of afwijzing van de aanvraag. De aanvrager krijgt hierover snel bericht nadat een besluit genomen is.

Hoe vraagt U ondersteuning aan?

Aanvragen kunnen gedaan worden door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Stichting Fonds Lions Club Oldenzaal is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Het RSIN nummer van de stichting is: 813787646.

Over het beloningsbeleid van de stichting: De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op een vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

  • Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende leden:
  • Gerrit Dortland (voorzitter)
  • Bjorn Nijhuis (secretaris)
  • Hilko Hooijer (penningmeester)
 
Contact-/correspondentiegegevens van het bestuur:

Bjorn Nijhuis (Secretaris), email: bjorn.nijhuis@gmail.com 
Postadres: Erve de Wel 2, 7577 NZ  Oldenzaal.
 

 

Neem door middel van het invullen en versturen van onderstaand formulier contact op met de secretaris van het Fonds zowel met betrekking tot een aanvraag voor ondersteuning, alsook voor andere vragen aan het bestuur van het Fonds.